Eeuwige discussie

Wat is nu beter: tandenpoetsen voor of na het ontbijt?

Je hebt in heel veel gevallen twee soorten mensen. De WC-rol hangt voor- of achterlangs, een cracker besmeer je aan de ene of andere kant en je poetst je tanden voor of na het ontbijt.

tandenpoetsen Hoe je een WC-rol ophang of hoe je je crackers besmeert heeft geen invloed op je gezondheid, maar het moment van tandenpoetsen wel. Het is dus heel handig om te weten wat tandartsen en mondhygiënisten hierover te zeggen hebben. Is het ene moment daadwerkelijk beter dan het andere of maakt het niets uit? Het verlossende antwoord vind je hier!

Zelf poets ik mijn tanden altijd na het eten omdat ik van mening ben dat de combinatie van mint en koffie/ei/melk echt ronduit verschrikkelijk is. Daarnaast vind ik het wel zo fris om de koffie/ei lucht na het ontbijt juist weg te poetsen met een lekker fris mint geurtje. Wel zo fijn voor mijn collega’s de rest van de dag.

Het blijkt dat ik niet de enige ben die na het ontbijt pas tanden poetst. Het merendeel van de bevolking doet dit. Hoor jij ook bij deze groep? Nou, hou je vast: je poetst je tanden al je hele leven verkeerd! Schokkend!

Lees snel verder op de volgende pagina en ontdek waarom het beter is je tanden voor het ontbijt te poesten.